restaurant, maassluis, le marais, bistro, frans, eten, uiteten, rotterdam

Voor ons is wijn onlosmakelijk verbonden met een goede maaltijd.

 

We zoeken naar eerlijke en pure wijnen. We zoeken naar mooie klassiekers om u mee te verwennen en herinneringen op te halen.

We zoeken altijd binnen Frankrijk. En we raken nooit uitgezocht.

 

We schenken alle wijnen per glas.

We helpen u graag met een wijnarrangement of de juiste fles bij uw diner.


Veel van onze wijnen zijn biologisch, maar niet allemaal. Veel zijn biodynamisch, maar niet allemaal. Ambachtelijke, moderne wijnen, dat zoeken wij.

Wist u dat u onze wijnen ook voor thuis kunt bestellen? De prijs is dan 50% van kaartprijs. Bestellingen kunnen telefonisch worden gedaan, maar ok via de mail.

Klik hier voor de wijnkaart

Bistrot Le Marais

Nieuwstraat 18, 3141AA Maassluis

010 7371295

info@bistrotlemarais.com

woensdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur

 

Met de auto

Navigeer naar Sluispolderkade. Met uit zondering van vrijdagen, kunt u hier vanaf 17 uur gratis parkeren. Neem het steegje met het bord "Stadshart Maassluis" en u loopt recht tegen het restaurant aan.

OV

Maassluis is aangesloten op het metro netwerk van Rotterdam! Super handig. Stap op lijntje B richting Hoek v. Holland of Steendijkpolder en binnen de kortste keren sta je in Maassluis.

Vanaf station Maassluis centrum is het 9 minuten lopen naar het restaurant. Ga rechtsaf op de Laan 1940-1945; richting de molen. Ga bij de molen links, naar de Zuiddijk. Neem het pad rechts naar beneden, de dijk af. Loop over het pleintje rechtdoor de winkelstraat in. Dit is de Nieuwstraat. Na ca 100 meter is bistrot Le Marais aan uw linkerhand.